Fyld's

Het Belgisch bed Fyld's vakmanschap

Fyld's brengt Belgisch vakmanschap en een ultiem slaapcomfort samen in één bed. Bedtime biedt u de volledige Fyld's boxspringcollectie aan. 

Elk Belgisch Bed wordt met de hand vervaardigd in de Fyld's ateliers, door meester-beddenmakers die voor hun ambacht leven. De ervaring en passie waarmee deze vakmannen hun werk vervolledigen is door geen machine te vervangen. Er wordt wel degelijk gebruik gemaakt van machines, maar enkel om het vakmanschap te ondersteunen en de kwaliteit daarvan te verbeteren.

Fyld's Pocketvering

De pocketveren in uw matras hebben een zogenaamd geheugen: ze keren altijd weer terug naar hun rustpositie. Door ze net voldoende voor te spannen, bieden ze zelfs bij de lichtste druk de gewenste ideale weerstand.  

Het Belgisch Bed gebruikt drie soorten pocketveren en combineert dit tot een unieke matraskern met progressief oplopende weerstand. De bovenste HD®-veren verzekeren een aangenaam zacht eerste contact en een maximale aansluiting aan uw lichaam. Onafhankelijk van vorm, verhoudingen of gewicht.

De verdeling in zeven comfortzones biedt een optimaal uitgebalanceerde ondersteuning van het hele lichaam. De drie types veertjes en veren zijn verpakt in individuele, ademende pockets. Het eindresultaat is een extreem comfortabele, perfect ventilerende en uiterst duurzame kern voor uw matras. Elke matras is naar voorkeur leverbaar in een iets zachtere, een standaard of een iets hardere variant.