even geduld...

Auping

Het bekendste Nederlandse bed

Auping

Het Aupingverhaal begint bij de uitvinding van de spiraalbodem. Dankzij het enorme succes van het Auronde bed groeide Auping uit tot een totaalaanbieder van complete slaapkameroplossingen. Ondertussen wordt Auping in Nederland bijna elk jaar uitgeroepen tot de meest betrouwbare beddenfabrikant. Ze zijn ervan overtuigd dat goed slapen bijdraagt aan een gezond en energiek leven. Ze gaan bewust een duurzame relatie aan met onze omgeving, het milieu en het individu. Met passie en nieuwsgierigheid werken ze aan het ultieme slaapcomfort van morgen.

De sfeer in je slaapkamer heeft een grote invloed op een goede nachtrust. Auping blinkt al decennia uit in design. Dit levert zowel eigentijdse, als tijdloze en kwalitatief hoogstaande ontwerpen op, waarmee je eindeloos kunt variëren en combineren. Daarnaast hoeft design helemaal niet duur te zijn. Je hebt al een Auping Original voor 2.755 euro (tweepersoons 180/200 met Inizio matrassen en hoofdbord). De prijzen voor een Auping bed variëren naargelang de keuze in model en de matras, je kan ook kiezen om het hoofdbord weg te laten, of net een specialer model te kiezen. Of je kan tafeltjes toevoegen in wel 10 verschillende lak of beits kleuren. 

Auping streeft niet alleen naar persoonlijk en esthetisch slaapcomfort, maar ook naar de hoogste kwaliteit op een duurzame wijze. Bij Auping gaan duurzame kwaliteit, design en innovaties met recht hand in hand

Dankzij de jarenlange samenwerking met Auping ben je bij Bedtime verzekerd van het juiste advies. In onze showrooms hebben we een uitgebreide keuze aan bedden, boxsprings, spiraalbodems en matrassen van Auping.