even geduld...

Lysdrap

Belgisch bedlinnen van de bovenste plank

Een product voor dagelijks gebruik creëren vormt een uitdaging. Een hoge kwaliteit van de stof en de afwerking ervan zijn hun standaard en flexibiliteit spreekt gewoon vanzelf. Het gaat om uniek bedlinnen voor unieke mensen. Bedlinnen dat, met andere woorden, een persoonlijke aanpak nodig heeft. Een stof van hoge kwaliteit staat voor luxe, maar ook een afwerking van hoge kwaliteit is luxe. Kortom: hoge kwaliteit is Lysdrap's standaard… en dat is luxe voor u. Creativiteit, kwaliteit, flexibiliteit, een persoonlijke aanpak, luxe,… krijg je enkel voor elkaar als je werk je passie is.

Dewerchin&Caems is met het merk Lysdrap® een 100% Belgisch bedrijf. Sinds 1933 worden de Lysdrap collecties, die hoofdzakelijk uit Egyptisch Katoen gemaakt worden, uitsluitend in eigen atelier in Deerlijk bij Kortrijk gemaakt, hierdoor bieden zij de beste kwaliteit en service.

Het “Made in Belgium” label dragen ze met fierheid maar vraagt ook een grote verantwoordelijkheid. Lysdrap is een gekende naam als je luxe bedtextiel zoekt. Een niet aflatende zoektocht naar de fijnste wevingen combineren ze bij Lysdrap met een tijdloos design.