even geduld...

Innovation Living

Sofa beds for small living spaces

Deens meubilair , gewoon in Antwerpen.

Innovation Living™ is een Deens meubelbedrijf dat voortbouwt op de trotse tradities van Deens design. Ze geloven dat vorm en functie hand in hand moeten gaan om innovatieve en duurzame ontwerpen te creëren voor dagelijks gebruik. Sinds 1989 hebben ze zich toegelegd op het ontwerp en de ontwikkeling van multifunctionele slaapbanken, en vandaag de dag kunnen we Innovation Living™ een internationaal gerenommeerde specialist op het gebied van slaapbanken noemen. 

Daarnaast biedt Innovation Living een breed scala aan Deens ontworpen meubels aan: slaapbanken, dagbedden, zitzakken, zitzakken, stoelen, bijzettafels en accessoires. Ze maken het verschil in het dagelijks leven op basis van de originele ideeën achter het meubeldesign.

De meubelen bestaan uit drie hoofdthema's: een goed ontwerp, slimme functionaliteit en kwaliteitscomfort.

Niet alleen het design, maar ook de bedrijfswaarden hebben een duidelijke visie op de toekomst. Innovation Living heeft een gecertificeerd milieuprofiel en al het recyclebare afval, zoals karton, kunststof, ijzer en metaal, wordt gescheiden en gebruikt in andere producties. Resterend, brandbaar afval wordt verbrand in installaties die weinig vervuilende stoffen bevatten. De verpakking wordt gereduceerd tot het minimum dat nodig is voor een veilig transport.