even geduld...

Een gedreven team

Bedtime - Jan & Irene

Jan & Irene

Zaakvoerders en tevens ook slaapadviseurs. Jan is geboren en getogen in de Bedtime toonzaal. Samen met zijn vrouw Irene is hij door zijn vader goed voorbereid geweest op het overnemen van de Bedtime-winkels. Dagelijks zetten ze zich in om al onze klanten een perfecte nachtrust te geven.

Bedtime - Tilla

Tilla

Tilla is altijd goedlachs aanwezig in Edegem, maar is ook soms te vinden in de toonzaal van Essen, Tilla werkt al heel lang bij ons. Naast haar uitgebreide kennis over al onze producten, heeft ze bovendien ook een erg goede smaak. Je gaat zonder twijfel naar buiten met de slaapkamer van je dromen.

Bedtime - Marian

Marian

Marian zie je ook heel veel in de winkel in Essen. Als je door haar geholpen bent, heb je beslist de mooiste slaapkamer uitgekozen.

Bedtime - Annelies

Annelies

Annelies is de winkelverantwoordelijke in Edegem. Ze kan als geen ander vertellen hoe belangrijk een goede slaaphouding is voor je lichaam. Daarnaast weet ze slaapcomfort steeds fantastisch te combineren met design. Zodat je naast een goed bed ook nog eens mooi bed hebt.

Bedtime - Alexandra

Alexandra

Alexandra is ruim 12 jaar in dienst bij Bedtime, ze is te vinden als slaapadviseur in de toonzaal van Edegem. Dagelijks zet ze zich met een glimlach in, om onze klanten te begeleiden naar het slaapsysteem waarbij ze zich het allerbeste voelen. Luisteren en adviseren, zodat elke klant goed slaapt.

Bedtime - Kevin

Kevin

Kevin is de winkelverantwoordelijke in Essen. We zouden hem wel een bekende Essenaar kunnen noemen. Zijn onuitputtelijke kennis over de beddenwereld zorgt ervoor dat jij de beste keuze in slaapcomfort maakt. Hij zal er alles aan doen om jou de nachtrust te gunnen die je verdient.

Bedtime - Axel

Axel

Onze meest enthousiaste slaapadviseur en verkoper is Axel. Hij is voltijds te vinden in de winkel in Edegem. Hij zal er steeds voor zorgen dat je een aangename ervaring hebt in de winkel. De mooiste beloning op het einde van een dag is voor hem de "Merci hè" horen van de klant.