even geduld...

Onze troeven

Onze troeven & waarom onze klanten steeds voor ons blijven kiezen.

Na ruim 30 jaar ervaring in de slaapwereld en reeds 100 jaar als retailer, kunnen we wel stellen dat we bij Bedtime weten wat belangrijk is. Jullie, onze klanten. Zonder onze klanten bestaan we niet.

We beseffen jammer genoeg dat de opkomst van de webshops het leven voor vele van onze klanten gemakkelijker maakt. Met één klik heb je alles gevonden wat je wilt, en met nog een klik krijg je alles soms kosteloos thuis toegestuurd. Veel concullega's springen mee op deze boot en verkopen heel hun assortiment ook online. Wij willen hier niet aan mee doen. Onze grote sterkte en ook de reden waarom wij na al die jaren nog steeds gelukkige klanten hebben, is niet het verkopen van bedden. Maar het bieden van advies door met onze klanten te praten. Door het contact te houden met onze klanten en door eerlijke producten te verkopen. Producten waar wij achter staan en waar wij voor hebben gekozen. 

Onze troeven, dat zijn jullie. Daarnaast hebben we bij Bedtime nog heel wat andere diensten:

Advies op maat en slaapcomfortgarantie

Bedtime is een slaapspeciaalzaak, dat zich richt op slaapcomfort. Onze deskundige slaapadviseurs begeleiden je persoonlijk in jouw zoektocht naar de beste slaapoplossing, op maat van jouw lichaam, slaapbehoeften en persoonlijke voorkeuren. Ons advies reikt ook verder dan de keuze van een bed. We willen een inspiratiebron zijn en elke klant een totaalbeleving bieden voor de slaapkamer. En dus helpen we jou ook bij het vinden van de juiste slaapkamerinrichting. Wanneer mensen bij ons een bed kopen krijgen ze bovendien een unieke slaapcomfortgarantie. Dit houdt in dat je de aangekochte matras of bodem binnen 100 dagen kan ruilen indien je niet tevreden bent.

  • De slaapcomfortgarantie is toepasbaar onder voorwaarden:
  • De slaapcomfortgarantie geldt enkel bij aankoop van een matras en bijhorende bedbodem.
  • Uw matraskern wordt geruild tegen een andere hardheid van hetzelfde type.
  • Termijn: tot 100 dagen na levering.
  • De slaapcomfortgarantie is toepasbaar op al onze collecties o.a. Sleep&Dream, Auping, Vispring, Swissflex,...
  • De slaapcomfortgarantie is éénmalig toepasbaar.Levering en montage

Onze eigen vakmensen zorgen voor een onberispelijke levering en montage. De leverings- en montagekosten zijn steeds inbegrepen vanaf een aankoopbedrag van 1 000 euro en bij levering binnen een straal van 50 km rond één van onze toonzalen. Onze medewerkers dragen de meubels tot de eerste verdieping wanneer de trap breed genoeg is. Anders wordt een meubellift in rekening gebracht.


Bedtime-eigen-levering

Merken

Bedtime biedt een ruim en kwalitatief assortiment van bedbodems, matrassen, boxsprings, slaapbanken, kasten, kussens en textiel. We hebben een eigen productlijn 'Sleep & Dream'. De producten zijn het resultaat van vakmanschap, moderne en vooruitstrevende technieken en worden vervaardigd uit natuurlijke materialen. Anderzijds hebben we ook een uitgebreide collectie van Belgische en internationale kwaliteitsmerken: Swissflex, Vispring, Beka, Auping, Fylds', Ethnicraft, Nill Spring, Mirabel Slabbinck Home Creations, Brinkhaus, Innovation living, etc.

Maatwerk

Bedtime levert maatwerk bedden, boxsprings, matrassen, bedbodems en bedtextiel. Voor de merkproducten werken we samen met betrouwbare partners. Daarnaast verzorgt onze exclusieve partner "Interieur Van Gool", voor al het eigen maatwerk in zijn schrijnwerkerij-meubelmakerij.

Milieu

Bedtime draagt zorg voor het milieu. Investeren in het milieu, is investeren in de toekomst. In onze collectie vind je milieuvriendelijke producten terug