even geduld...

Jutzler

Jouw droomkast, Swiss Made

Jutzler - Kast op maat - Bedtime

Sinds 1980 spitst JUTZLER AG zich toe op de ontwikkeling en productie van elementkasten en is het bedrijf uitgegroeid tot een marktleider in deze branche. Momenteel heeft het bedrijf meer dan 100 medewerkers in dienst, die zich dagelijks inzetten voor de hoogste kwaliteit, korte levertijden en innovatieve assortimenten.

Als traditiebewust Zwitsers bedrijf houden ze hen ook aan de Zwitserse deugden en waarden. Zo ontstaan hoogwaardige producten voor de wereldmarkt, ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland. Met hun productievestiging in Emmental behoren zij tot de belangrijkste kastspecialisten ter wereld.

Kasten zijn meer dan alleen maar bergruimte. Een goede kast onderscheidt zich door een overtuigend design en hoge functionaliteit – tegelijk praktisch en mooi. En een écht goede kast overtuigt met functies die jou als klant het leven makkelijker, rustiger en aangenamer maken. Volgens dit principe ontwikkelt Jutzler innovaties die hun kastsystemen nog beter maken. Bijvoorbeeld uitvoeringen met zelfsluitende laden of met gedempte zweef- of draaideuren. Allemaal functies die jouw kast geluidloos en comfortabel maken.

Het zijn de details, die bepalend zijn voor de kwaliteit van een kast. Daarom vinden wij het bijzonder belangrijk dat de scharnieren, houders en andere zwaar belaste onderdelen zo lang mogelijk vlekkeloos functioneren.