even geduld...

Essenza Home

Essenza daagt je uit om jouw unieke stijl te tonen. In deroyale home & living collecties vind je een eclectische mix van kleuren, prints en stijlen: alles wat je nodig hebt om van jouw huis een elegant, persoonlijk kunstwerk te maken. Essenza is continu op reis, op zoek naar inspiratie in bestemmingen, culturen en tradities, ver weg of juist heel dichtbij. Daarnaast is de natuur een onuitputtelijke inspiratiebron.

Al die indrukken en ideeën mixen en matchen ze in hun eigen studio tot eclectische, overvloedige collecties.

Al ruim 30 jaar ontwerpen ze expressieve home & living collecties voor een stijlvol interieur met een unieke twist. Vanuit de studio bij Utrecht hebben ze hun vleugels uitgeslagen en de wereld veroverd. Inmiddels zijn ze actief in bijna 40 landen. Bij ESSENZA geloven ze in buying less, but better. Hoogwaardige, duurzame producten zijn het antwoord op de hedendaagse wegwerpcultuur. Ze ontwerpen en vervaardigen de collecties met liefde, zorg en aandacht voor mens en milieu.

Onder Essenza vallen ook twee andere merken, Marco Polo en Covers & Co. We hebben van de drie merken steeds een uitgebreid aanbod in onze winkels. Heb je een specifieke vraag over een product maar vind je het niet terug op onze website? Contacteer ons dan zeker. We bestellen het voor jou!