even geduld...

Nox

Het is Belgisch. Het is Nox

Vijfenzeventig jaar ervaring in bed... je voelt het verschil. Voortaan slaap je op beide oren, want Nox presenteert zijn revolutionair slaapconcept. Geheel in ambachtelijke traditie en met respect voor oerdegelijke kwaliteit wordt Nox ontwikkeld en geproduceerd in België.

Het totaalconcept Eén merk, drie gamma's: de Nox boxsprings, de nieuwste generatie boxsprings. De Nox lattenbodems, de nieuwste generatie lattenbodems. En de Nox matrassen, de nieuwste generatie allergiewerende bedware.

Een totaalgamma, netjes op elkaar afgestemd!

Luister naar je Noxguard

Nox werkt enkel met gekwalificeerde en erkende dealers. Zij verdienen dan ook de titel van Noxguard. Zij zoeken voor jou het ideale bed. Nox boxspring, Nox lattenbodem of Nox matras? Je Noxdealer vertelt er je alles over!

Slapen is léven

Springkasteel of home cinema? Kussen of kussengevecht? Of gewoon lang uitslapen met ontbijt op bed. Als de gemiddelde mens een derde van zijn leven slaapt, dan kan bedtijd maar beter fún zijn.

Nox ligt u als gegoten

Normaal gezien weegt je hoofd meer dan je voeten. Bovendien is de ene heup al breder dan de andere. De juiste lichaamsondersteuning is dus van levensbelang. En dankzij het maatadvies hoef je daar niet van wakker te liggen. Nox ... zonder franjes, maar ergonomisch verantwoord.