even geduld...

Bedtime Magazine

Een magazine van ons, voor jou. Met het Bedtime magazine proberen we jou tips te geven, truckjes te leren, en bovendien te inspireren om het allerbeste van jouw nachtrust te maken!

Hoe kies ik een goed bed voor mij?

Geen enkel bed is hetzelfde. Want bij Bedtime verstaan we onder de noemer ‘bed’ altijd een combinatie van een bedbodem en een matras, en vaak ook een bedkader.

Daarin heeft u een erg brede keuze. U combineert namelijk drie dingen. Kiest u voor een lattenbodem, een boxspring, een schuimmatras, een veringmatras…

Wat u ook kiest: Bedtime helpt u om de juiste keuze te maken die tegemoet komt aan uw noden en wensen. Want ook geen enkele persoon is hetzelfde.

Het juiste comfort én design

U zoekt het juiste comfort dat op u als persoon is afgestemd. Het comfort van een bed wordt bepaald door de combinatie van een bedbodem en een matras.

Bijkomende eigenschappen die uw comfort bepalen zijn temperatuur- en vochthuishouding, geschiktheid voor allergieën… U zoekt het juiste design dat overeenkomt met uw smaak.

Een boxspringcombinatie is meteen ook een volledig bed. Kiest u voor een andere bedbodem en matras? Dan plaatst u die in een bestaande bedrand of kiest er een uit ons gamma. Heeft u zelf een bepaald idee? Dan kan Bedtime dat voor u op maat en naar uw voorkeuren maken in ons eigen atelier.

Hoe de juiste keuzes maken? De Bedtime-adviseurs helpen u die keuzes te maken. U vertelt ons wat u wil, wij overlopen de mogelijkheden én de voor- en nadelen daarvan. Zo vindt u de perfecte combinatie van persoonlijk comfort en uw eigen smaak.

Kom gerust langs in een van onze winkels en laat ons u adviseren.

Lees ook:

  • Welke slaapsystemen zijn er?
  • Welke bedbodem past bij mij?
  • Wat is een boxspring?
  • Hoe kies ik een matras?