even geduld...

Bedtime Magazine

Een magazine van ons, voor jou. Met het Bedtime magazine proberen we jou tips te geven, truckjes te leren, en bovendien te inspireren om het allerbeste van jouw nachtrust te maken!

Hoe kies ik een goed bed voor mij?

Geen enkel bed is hetzelfde. Want bij Bedtime verstaan we onder de noemer ‘bed’ altijd een combinatie van een bedbodem en een matras, en vaak ook een bedkader.

Daarin heb je een erg brede keuze. Je combineert namelijk drie dingen. Kies je voor een lattenbodem, een boxspring, een schuimmatras, een pocketveermatras…

Wat je ook kiest: Bedtime helpt je om de juiste keuze te maken die tegemoet komt aan je noden en wensen. Want ook geen enkele persoon is hetzelfde.

Het juiste comfort én design

Je zoekt het juiste comfort dat op jou als persoon is afgestemd. Het comfort van een bed wordt bepaald door de combinatie van een bedbodem en een matras.

Bijkomende eigenschappen die je comfort bepalen zijn temperatuur- en vochthuishouding, geschiktheid voor allergieën… Je zoekt het juiste design dat overeenkomt met jouw smaak.

Een boxspringcombinatie is meteen ook een volledig bed. Kies je voor een andere bedbodem en matras? Dan plaats je die in een bestaande bedrand of kiest er een uit ons gamma. Heb je zelf een bepaald idee? Dan kan Bedtime dat voor jou op maat en naar je voorkeuren maken in ons eigen atelier.

Hoe de juiste keuzes maken? De Bedtime-adviseurs helpen je die keuzes te maken. Je vertelt ons wat je wil, wij overlopen de mogelijkheden én de voor- en nadelen daarvan. Zo vind je de perfecte combinatie van persoonlijk comfort en je eigen smaak.

Kom gerust langs in een van onze winkels en laat ons je adviseren.

Lees ook: