even geduld...

Bedtime Magazine

Een magazine van ons, voor jou. Met het Bedtime magazine proberen we jou tips te geven, truckjes te leren, en bovendien te inspireren om het allerbeste van jouw nachtrust te maken!

Trends in de slaapkamer: 2019

De slaapkamer, de kamer waar je rust vindt, je ontspant, liefhebt en bovenal een kamer die volledig van jezelf is. Een slaapkamer is bij voorkeur praktisch en functioneel, maar vooral persoonlijk. Bij de aankleding kan je je laten leiden door de interieurtrends van het moment. Laat je inspireren door deze 5 tips. Vergeet niet, je slaapkamer kan gewoon een mix zijn van alles wat je zelf mooi vindt.

Spiced Honey

Je zag het misschien al op onze Instagram pagina: dé interieurkleur van het jaar 2019 is Spiced Honey. Deze warme amberkleurige tint brengt zonder twijfel licht, warmte en optimisme binnen in je slaapkamer. Je kan ze eindeloos combineren.

Rond en rond

De geometrische vormen die vorig jaar in waren, hebben dit jaar plaats gemaakt voor ronde en organische vormen. Geef je rechthoekige bed een zachter kantje door er bijvoorbeeld een rond tapijt onder te leggen. Of vul je muren met grote ronde spiegels.

Hygge

Hygge. Enkele jaren geleden deed het woord wenkbrauwen fronsen. Nu hoor je het te pas en te onpas vallen. Moest hygge nog niet tot je dagelijkse woordenschat behoren: het is de Scandinavische versie van “gezellig”. Het fijne is dat het niet zozeer een interieurstijl, maar wel een levensstijl is. Je kan het interpreteren zoals je zelf wilt! Vind jij het gezellig om drie verschillende dekentjes te draperen over je bed, dan is dit hoe jij hygge in je slaapkamer brengt. Hou je van kaarsen en gedimd licht? Dan ben je helemaal hygge! Wat je ook kiest, word je er gelukkig van, dan is het voor jou hygge.

Back to basics

Geen zorgen, je hoeft niet in de tuin te gaan slapen. Je slaapkamer een natuurlijke en neutrale tint geven, brengt je net zoveel rust als de natuur. Met houten accessoires of zelfs een houten bed haal je het outdoor gevoel in je slaapkamer.

Urban jungle

2018 gaf ons al een exotisch gevoel door de plantentrend. Dit jaar zetten we deze trend gewoon verder. Laat dus gerust al je kamerplanten staan! Heb je geen groene vingers? Denk dan eens aan exotisch behang met bananenbladeren of palmbomen. Wil je echt alles uit de “urban jungle” trend halen? Ga dan voor de lakens met een luipaard print. Niets is te gek, alles kan!

Wat je stijl ook is, creëer een plek voor jezelf waar je je goed voelt. Maak van je slaapkamer jouw happy place!