even geduld...

Bedtime Magazine

Een magazine van ons, voor jou. Met het Bedtime magazine proberen we jou tips te geven, truckjes te leren, en bovendien te inspireren om het allerbeste van jouw nachtrust te maken!

Trends in de slaapkamer: 2020

De slaapkamer, de kamer waar je rust vindt, ontspant, liefhebt en bovenal de kamer die volledig van jezelf is. Een slaapkamer is bij voorkeur praktisch en functioneel, maar vooral persoonlijk. Bij de aankleding kan je je laten leiden door de interieurtrends van het moment maar vergeet niet, je slaapkamer kan gewoon een mix zijn van alles wat je zelf mooi vindt! Want een gezonde nachtrust wilt ook zeggen dat je je goed voelt in je slaapkamer. Laat je inspireren door deze tips die je zal blijven terugvinden in 2020.

Duurzaamheid

We kunnen er niet om heen, het voorbije jaar heeft ons allemaal wel eens doen stil staan bij het milieu. Allemaal kunnen we ons steentje bij dragen door ook in de keuze van ons interieur, het klimaat in ons achterhoofd te houden. Bij Bedtime hebben we een groot assortiment aan natuurlijke matrassen, bedlinnen met OEKO-TEX-certificaten, dekbedovertrekken gemaakt van bamboe, boxsprings met recyclebare en wasbare stoffen, enzovoort. Genoeg dus om de ecologische voetafdruk naar beneden te halen en om hierin een ware trendsetter te worden!

Tranquil Dawn

De Levis kleurspecialisten hebben na onderzoek van de heersende nieuwe trends van het jaar 2020, Tranquil Dawn uitgeroepen tot dé interieurkleur. Tranquil Dawn is eindeloos te combineren met zachte zandtinten om een luchtige en lichte sfeer te creëren. Werk daarbij met warme houtsoorten en linnen beddengoed om complete rust te creëren. Heb je vorig jaar pas alles in de trendkleur van 2019 geschilderd? Geen paniek, deze vullen elkaar perfect aan.

Monochroom

Ben je geen fan van bovenstaande trendkleur? Probeer dan alles eens uit te kiezen in één kleur, jouw favoriete kleur! Ga voor eenheid en rust in je slaapkamer en kies zowel de gordijnen, het tapijt, het bedlinnen en zelfs je nachtkastjes in één tint. Je kan ook voor niet alledaagse kleuren kiezen zoals petrolblauw, koperoranje of forestgreen oftewel bosgroen.

Durf

Wat je stijl ook is, creëer een plek voor jezelf waar je je goed voelt. Maak van je slaapkamer jouw happy place! Negeer de regels en ga helemaal los met wat jij mooi vindt.