even geduld...

Bedtime Magazine

Een magazine van ons, voor jou. Met het Bedtime magazine proberen we jou tips te geven, truckjes te leren, en bovendien te inspireren om het allerbeste van jouw nachtrust te maken!

de grote bedtest

Een goede nachtrust is noodzakelijk om uitgerust en monter aan een nieuwe dag te beginnen. Een dito slaapsysteem is daarbij van essentieel belang. Maar hoe begin je daaraan? Hoe gezond slaap jij?

De Grote Bedtest, een gloednieuw initiatief van De Slaapraad, helpt je om meer slaap uit je bed te halen. Aan de hand van een aantal eenvoudige vragen ontdek je hoe gezond jij slaapt en of je bed wel past bij jouw slaapgewoontes. Enkele minuutjes volstaan en je hoeft er nog niet eens voor uitgeslapen te zijn!

Over De Slaapraad

Bewustmaking

De Slaapraad (°1996) is een neutraal orgaan dat focust op het belang van een goede slaap. Als slaapspeciaalzaak zijn wij dan ook trots lid. 

Slaapkwaliteit

Studies bewijzen dat er een verband bestaat tussen de kwaliteit van jouw slaapsysteem en jouw slaap. Doe daarom zeker eens de test, kom langs met de resultaten en ervaar een beter slaapcomfort en gezondere nachtrust.

Campagnes

Dankzij de campagnes van de slaapraad weet 90% van de Belgische consumenten dat een matras na 10 jaar aan vervanging toe is.