Een greep uit onze collectie


Boxsprings

De beste boxsprings

Bedtime biedt u de ruimste keuze van de beste boxsprings, maar wat betekent dit nu juist voor u?

Op uw gemak boxsprings vergelijken 

Met de ruimste keuze boxspringcombinaties in één winkel kunt u goed vergelijken. Nergens in de Benelux vindt u een meer gevarieerde collectie. U kunt bij ons terecht voor maatwerk en persoonlijke voorkeuren voor uw boxsprings. Met jarenlange ervaring luisteren we graag naar uw wensen en adviseren u waar nodig. 

De Bedtime boxspringbedden collectie  biedt kieze in alle prijsklassen en stijlen. Wij bezoeken jaarlijks verschillende vakbeurzen om u steeds de mooiste en beste boxsprings te kunnen tonen in onze boxspringwinkels. 

Zoekt u een bepaald merk of type boxspring, heeft u een unieke wens of u een uitzonderlijke vraag?  Contacteer ons gerust, wij helpen u graag verder.

Kwaliteits boxsprings

Jarenlange ervaring en technische kennis op gebied van meubelen, boxsprings en slaapcomfort geeft u de zekerheid dat u een kwalitatieve boxspring in vertrouwen koopt bij Bedtime. De meeste boxspringcollecties worden geproduceerd in België en Nederland, enkele komen uit de ons omringende Europese landen. 

Onze boxspringfabrikanten leveren stuk voor stuk topproducten en zij streven dezelfde waarden na als wij. Wij staan voor kwaliteit en leveren daarom géén boxsprings uit ateliers waar sociale wetten met voeten worden getreden of minderwaardige producten worden gefabriceerd.

Een boxspring kiezen begint met het juiste advies

De juiste boxspring kiezen is niet eenvoudig. Er is een groot aanbod en het is soms verwarrend om uit alle informatie die beschikbaar is een juiste keuze te maken. Met onze kennis van bedden en jarenlange ervaring weten we wat de markt te bieden heeft en wat bij u past. 

Ons grootste plezier bestaat er in om samen de boxspring van uw dromen te vinden. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u op een eerlijke, professionele en (merk)onafhankelijke wijze. Uw tevredenheid met uw nieuwe boxspring is voor ons het belangrijkste doel. 

Wilt u alvast weten waar u op kunt letten bij het kiezen van een boxspring? Lees er meer over in ons boxspring advies.

Service zit in onze natuur

Bedtime kijkt niet alleen naar het slaapcomfort. Als geen ander begrijpen we dat interieur en uw gezondheid ook belangrijk zijn bij het kiezen van een boxspring. Bedtime levert daarom ook boxsprings op maat en werkt samen met interieurarchitecten om kleur en stijladvies te geven. Daarnaast worden bijna alle complete boxsprings gratis geleverd en gemonteerd. Enkel in het weekend tijd om te komen proefliggen? Zelfs op zondagnamiddag kunt u in onze beddenwinkels terecht.

Boxspring garanties

De standaard garantietermijn in België bedraagt 2 jaar. Bedtime biedt u minimaal 3 jaar garantie volgens de voorwaarden van Navem & Test aankoop*. Op verschillende collecties gelden uitgebreide garantietermijnen, 10 jaar, 25 jaar of zelfs levenslang. 

Ondanks alle goede zorgen kan er toch wel eens iets mis gaan met uw boxspring, onze service afdeling staat voor u klaar. Zoekt u dringend een bed? Wij helpen u uit de nood met een tijdelijke oplossing Contacteer ons.

Uniek in de sector is onze slaapcomfortgarantie, vraag er zeker naar.

Bezoek één van onze boxspringwinkels en ontdek de boxspring van je dromen!

Boxsprings-collectie