Auping Original boxspring vanaf 2.635 euro

Auping Original Actie Boxspring

Zoals bij alle Auping-boxsprings staat de Auping Original-boxspring garant voor een goede ventilatie, drukverlaging en ondersteuning. Met zijn stijlvolle uitstraling en de sterke prijs/kwaliteit verhouding is de Original-boxspring voor velen dé ideale boxspringcombinatie.

Net zoals de Auping Criade-boxspring heeft de Auping Original-boxspring een opbouw met als basis een spiraalbodem in het onderbed. 

Bezoek de Bedtime beddenwinkels en profiteer van onze Auping boxspring-acties.

Kies de meest comfortabele matrassen voor uw Auping Original

Wist u dat u bij een boxspring ook een matras kunt kiezen? Dus houdt u van zacht of eerder een stevig comfort, alles is mogelijk. Kies de Auping Original matras die bij u past. Ook gestoffeerde matrassen met een topmatras behoren tot de mogelijkheden. Ontdek meer informatie over de Auping matrassen op onze website of in de Bedtime winkel in uw buurt.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het kiezen van een boxspring die bij u past? Bekijk onze advies blog, die u alvast helpt in uw keuze proces. Wilt u meer weten, dan adviseren we u graag persoonlijk in een van onze Bedtime winkels. U kunt dan direct proefliggen op een uitgebreide collectie van verschillende boxspring merken. Door zelf te ervaren kunt u vaak de beste keuze maken.

Meer weten over andere Auping producten? Ontdek de Auping producten op onze website:


Meer acties en promoties