even geduld...

Acties & Promoties

Ontdek hier al onze tijdelijke aanbiedingen en merkpromoties op matrassen, bedden, boxsprings, kleerkasten en complete slaapkamers.

2404-Auping-designdays

Auping Design Days

Goed slapen levert je heel wat voordelen op: daarom zorgt Bedtime samen met Auping voor jouw nachtrust. Met de allerbeste bedden, op maat van jouw lichaam en dromen. In de allermooiste vormgeving.

Vanaf 3 april starten we met droomaanbiedingen op een brede selectie van Auping-producten. Je geniet tijdens deze campagne van mooie voordelen op de bedmodellen Auronde, Essential, Original-bed en Noa.  (Bedkader met of zonder spiraalbodem en bedgebonden accessoires).

Bedtime helpt je graag bij de keuze van het bed dat bij jou past. Kom langs in een van onze beddenwinkels en profiteer mee van de deals! 

Ontdek het mooiste Auping assortiment nu al op onze website:

Bezoek één van onze beddenwinkels te Essen of Edegem.

*Actie geldig van 3 april tem 26 mei 2024 - vraag naar de voorwaarden in de winkels. Deze actie is niet geldig op reeds afgeprijsde modellen zoals bijvoorbeeld toonzaalmodellen, Auping-boxsprings, aparte spiraalbodems, matrassen, bedtextiel en op niet bedgebonden accessoires.


Andere acties

Vispring: gratis topper

Vispring is het ultieme luxe bed, nergens wordt er zo nauwgezet gekeken naar alle aspecten van jouw bed. Nu krijg je een gratis topper bij de aankoop van jouw Vispring matras of bedset.
Actie geldig van 18 maart tem 5 mei 2024.

Meer info

Bedtime toonzaalmodellen

Bedden, boxsprings, matrassen, nachtkastjes, etc. Modellen die in de showroom hebben gestaan zijn te koop aan zachte prijzen.

Meer info

Beka boxspring actie: Choose&Snooze

Met Choose&Snooze stel je zelf jouw ideale bed samen. Je kiest uit de beste boxspringcombinaties, matrassen en mogelijke afwerkingen. Zo maken we samen van jouw slaapkamer … de beste plek ter wereld.

Meer info

Jubilee actie: Boxspring nu 3985 euro

Profiteer van onze boxspring promotie Jubilee en slaap als een engeltje!

Meer info