Een greep uit onze collectie


Bedtime kasten

De beste kasten  

Bedtime biedt u een ruime keuze van de beste kasten. U wordt geholpen door ervaren en gepassioneerde interieurarchitecten. Wij adviseren u graag de juiste kast voor uw kamer.

Een ruime keuze kasten 

Bedtime toont u een uitgebreid assortiment slaapkamerkasten in verschillende prijsklassen en stijlen. Wij bezoeken jaarlijks verschillende vakbeurzen om u steeds de beste slaapkamerkasten en bijmeubelen te kunnen tonen. Heeft u een specifieke wens of vraag? Contacteer ons. 

Kwaliteitskasten 

Jarenlange ervaring en technische kennis van meubelen, kasten en interieurinrichting geeft u de zekerheid dat u een kwalitatieve kast in vertrouwen koopt bij Bedtime. De meeste kastcollecties worden geproduceerd in België en Nederland, enkele komen uit de ons omringende Europese landen. Onze kastfabrikanten leveren stuk voor stuk topproducten en zij streven dezelfde waarden na als wij. Daarnaast heeft Bedtime een eigen atelier voor het vervaardigen van kasten op maat.

Advies: persoonlijk, professioneel en onafhankelijk 

Ons grootste plezier bestaat er in om samen de kast van uw dromen te vinden. Wij luisteren en adviseren eerlijk, professioneel en (merk)onafhankelijk. Met onze kennis van kasten, interieurinrichting en jarenlange ervaring adviseren wij u de beste kast. 

Service zit in onze natuur

Bedtime gaat verder waar anderen stoppen. Maatwerk als de standaard voor uw slaapkamerkasten en interieur op maat. Daarnaast worden bijna alle kasten gratis geleverd en gemonteerd. Nieuw kast kopen? Zelfs op zondagnamiddag kan je in onze winkels terecht. 

Uitgebreide en unieke garanties

De standaard garantietermijn bedraagt 2 jaar in België. Bedtime biedt u minimaal 3 jaar garantie volgens de voorwaarden van NAVEM & TEST AANKOOP. Op verschillende collecties gelden uitgebreide garantietermijnen, 10 jaar, 25 jaar of zelfs levenslang. 

Ondanks alle goede zorgen kan er toch wel eens iets mis gaan met uw kast. Onze service afdeling staat dan voor u klaar. Moet uw kast worden afgesteld of heeft u dringend nood aan een (tijdelijke) oplossing? Wij helpen u uit de nood. 

Bezoek één van onze slaapkamerwinkels en ontdek de kast van je dromen!