Bedtime Boxspringcombinatie "Venetië"


Prijs/kwaliteit boxspring van Belgische makelij

Ontdek een ruime keuze prachtige prijs/kwaliteit boxsprings van Belgische makelij in de onze boxspringwinkels. Zo vindt u er de "Venetië", voor zijn kleine prijs heeft deze boxspringcombinatie heel wat in zijn mars.

Prijs - Kwaliteit boxspring

All-in Boxspringcombinatie

De Venetië boxspring biedt u een ruime keuze opties om uw boxspring te personaliseren volgens de stijl van uw slaapkamer. Daarbovenop is deze boxspring betaalbaar én krijgt u een kwalitatief slaapcomfort "Made in Belgium". De gratis levering en montage + uitgebreide Bedtime garanties maken van de Venetië een ultieme boxspring voor mensen die op zoek zijn naar een degelijke, betrouwbare en prijsvriendelijke boxspring.

Bezoek Bedtime en ontdek de boxspring van uw dromen!

Boxspring Venetië - hoofdeindes

U heeft de keuze uit 3 hoofdeindes in verschillende hoogtes en breedtes. Daarnaast heeft u bij het rechte hoofdeinde de mogelijkheid om een bies te laten instikken.

Boxspring hoofdeinde recht Boxspring hoofdeinde rond Boxspring hoofdeinde aflopend

Boxspring Venetië - Stoffering

Lederlook (skai) of stof? Bij de venetië kan u makkelijk kiezen want de lederlook komt zonder meerprijs. Kies voor trendkleuren of ga voor een klassieke stijl. Steeds vinden we voor u de ideale stofferingscombinatie en maken we uw slaapkamer compleet. 
Bezoek ons voor uw persoonlijk advies!

Boxspring stoffering en kleuren Boxspring stoffering en kleuren (lederlook trendkleuren) Boxspring stoffering en kleuren

Elektrische boxspringcombinatie

De Venetië boxspring is natuurlijk ook elektrisch verkrijgbaar. Zitten, lezen, tv-kijken, het is allemaal mogelijk in een elektrische boxspring. Er zijn vele opties en mogelijkheden, informeer u in onze winkels.

Elektrische boxspringcombinatie

Boxspringmatrassen Venetië

De pocketveringmatrassen die standaard worden geleverd bij de Venetië boxspringcombinatie is een hoogwaardige 7-zone pocketveringsmatras en wordt afgedekt met een kwalitatief comfortschuim (HR), een wasbare matrashoes maakt het geheel compleet.

Indien gewenst kan u opteren voor een upgrade van de boxspringmatras en kiezen voor een luxueuze pocketveringmatras.

Meer informatie in onze boxspringwinkels.


Ontdek onze boxsprings acties


Gerelateerde modellen