Hoofdkussens

Bedtime biedt u als slaapspecialist een uitgelezen collectie hoofdkussens. Buik-, rug- of zijslaper iedereen vindt bij Bedtime het hoofdkussen van zijn dromen. Zoekt u een donzen, synthetisch of ergonomisch gevormd hoofdkussen?

Contacteer één van onze slaapwinkels, wij helpen u graag verder met een persoonlijk advies.

Hoofdkussens op maat

(Bijna) elk hoofdkussen in onze collectie is op maat verkrijgbaar. Heeft u nood aan een maatwerk hoofdkussen? Kies de vulling, hoeveelheid vulling en formaat van uw keuze. Een kussen op maat heeft een gemiddelde besteltermijn van 3 weken, afhankelijk van de leverancier en moment van de bestelling. 

Aarzel niet om ons te contacteren wij kunnen bijna elk type hoofdkussen op maat laten maken.

Synthetische hoofdkussens

u vindt bij Bedtime een uitgebreide keuze van hoogwaardige kussens met een synthetische vulling. Bezoek één van onze slaapwinkels en ontdek ze allemaal!

Anti-allergische hoofdkussens

Bedtime heeft steeds een ruime collectie bedtextiel oplossingen voor mensen met een huistofmijt-allergie. Heeft u veel last van uw allergieën dan vindt u bij Bedtime hoofdkussens die gewassen kunnen worden op 90°C. Daarnaast kunnen alle hoofdkussens gewassen worden op 60°C (De huisstofmijt wordt dan gedood). 
Bezoek één van onze winkels voor een specifiek persoonlijk anti-allergie-slaapadvies.

Anti allergie hoofdkussen

Donzen hoofdkussens

Zeg niet zomaar donskussen tegen een hoofdkussen. Bedtime biedt u een ruime keuze donskussens. 
Hoe had u graag uw donskussen? Iets steviger met gekrulde eendeveertjes of lekker weelderige Siberische ganzendons... Geniet van de zalige luxe van een echt donskussen. Test ze allemaal in onze toonzaal en vraag meer informatie aan onze adviseurs.

Hoofdkussen boxmodel - eendeveertjes Donzen hoofdkussen

Ergonomische hoofdkussens

Ergonomische hoofdkussens zijn gevormd naar de natuurlijke welving van hoofd en hals. Een ergonomisch hoofdkussen is dus "ergonomisch" vormgegeven. Een ergonomisch hoofdkussen in natuurlatex biedt u de ondersteuning die een hoofdkussen u kan bieden. 

Ervaar onze uitgebreide collectie ergonomische hoofdkussens en geniet van ons advies.

Ergonomisch hoofdkussen natuurlatex

Rolkussens

Bezoek onze toonzaal en bekijk de mogelijkheden voor rolkussens op maat. Voor elk type slaper en eender welk gebruik. Wenst u een extra kussen om te lezen dan is een rolkussen een handige oplossing. Rolkussens zijn ook een stijlvolle aanvulling op uw bed. Kies het rolkussens op maat en met de vulling die u wenst. Rolkussens en rolkussensloopjes zijn normaal gezien enkel te verkrijgen op bestelling.

Vulling

Naast het type vulling kan u ook het vulgewicht kiezen en zo bepalen welk comfort uw kussen geeft. 

  • Dons
  • Veertjes
  • Dons & veertjes
  • Synthetische vulling (anti-allergisch)

Rollkussens op maat

Kies de diameter en breedte van uw rolkussen en bestel rolkussensloopjes op maat van het fijnste bedlinnen. 

Rolkussens

Gerelateerde modellen