Wonderland

Geniet mee van de Black Friday actie bij Wonderland-Beds of Norway. Tot en met 26 november ontvangt u 15% BLACK FRIDAY voordeel op de gehele collectie. Kom langs in een van onze winkels en stel uw droombed samen. 

De originele Scandinavische boxsprings

Scandinavisch slapen, een marketingterm die voor sommigen, een levenswijze voor Wonderland bedden. Wonderland Beds uit Åndalsnes Noorwegen ademt Scandinavisch slapen doorheen alle poriën. Product-innovatie en praktisch denken gaan hand in hand in deze prachtige en comfortabele boxspringbedden. Ontdek Wonderland beds in de Bedtime beddenwinkels.

Wonderland beds boxspringfabriek Åndalsnes noorwegen
De uitvinder van het scandinavisch slapen.

Wonderland is de uitvinder van het "Continental" bed (onderbed met veren, gestoffeerde matras met veren + topmatras) en daarmee ook ineens de uitvinder van het Scandinavisch slapen.

Wonderland boxspring continental

Wonderland Beds bedrijfsinfo

De beddenfabriek van Wonderland bevindt zich in Åndalsnes te Noorwegen op een prachtige locatie in een fjord. Geïnspireerd door de prachtige omgeving worden er op een eerlijke, moderne manier de beste bedden geproduceerd. Ontdek meer in het filmpje hieronder.

Een echte Scandinavische boxspring kopen? Kom dan zeker eens proefliggen op een Wonderland boxspring bij Bedtime, uw boxspringspecialist. In onze beddenwinkels ontdekt u de volledige Wonderland boxspring collectie.