Vispring

Handmade luxury beds

Vispring is het ultieme luxe bed, nergens wordt er zo nauwgezet gekeken naar alle aspecten van uw bed als bij Vispring. Alle bedden worden volledig handgemaakt en dit enkel met de allerbeste natuurlijke materialen. 

Maatwerk is dus voor Vispring dan ook eerder regel dan uitzondering.

De ruimste Vispring collectie.

Wist u dat Bedtime de ruimste Vispring collectie in de Benelux aanbiedt? Nergens vindt u meer Vispring boxsprings, matrassen en boxspringcombinaties dan bij Bedtime.

Wij nodigen u graag uit om de Vispring boxspringbedden te ontdekken in onze Vispring speciaalzaak.

Vispring brochures

Hier kan u een algemene brochure van Vispring downloaden en een geschiedenis brochure.

Acrobat fileVI-Spring brochure Engels - light versie (2465KB)
Acrobat filevi-spring geschiedenis nederlands (1705KB)

De Vispring Geschiedenis

Reeds meer dan 100 jaar maakt Vispring luxe bedden. Vispring introduceerde ongeëvenaarde innovaties die tot op de dag van vandaag de markt bepalen.

James Marshal is de uitvinder van het bed zoals we dat vandaag nog steeds kennen. De Heer Marshall heeft het patent op de pocketveringsmatras. Hij is ook de oprichter van de Vispring fabriek in Plymouth in het Verenigd Koninkrijk (1900).

In 1912 mag Vispring matrassen leveren aan de Titanic, later leverde Vispring voor vele cruiseschepen luxe matrassen en bedden. Ook in enkele exclusieve luxehotels wereldwijd vindt u de Vispring bedden terug.

Vispring betekent vering met 6 windingen

De naam Vispring werd in 1907 op de markt gebracht, VI is afkomstig van het Romeinse cijfer 6 en verwijst naar de 6-slagse pocketveer in de matras.

Het onderbed (Divan genaamd in het Engels) wordt geïntroduceerd in 1930. 

In 2001 bestond Vispring 100 jaar, de ambachtelijke werkwijze, hoogstaande kwaliteit en het maatwerk staan meer dan ooit op het voorplan. Dagelijks worden er nog steeds honderden Vispring bedden gefabriceerd en getransporteerd over de hele wereld.

Vispring boxspring kopen? 

Wenst u meer informatie over de Vispring bedden of wenst u tot aankoop over te gaan neem dan contact op met de Vispring toonzaal in uw buurt.