Swissflex Versa 24 matras 

Comfort op maat

Dit topmodel van Swissflex® biedt drukverlichting en lichaamsondersteuning op het hoogste niveau. Met een volledige kern van natuurlatex zodat de matras zich perfect naar het lichaam vormt.

matras Swissflex Versa 24

Het geheim van de Swissflex core technologie 

De matrassen zijn perfect afgestemd op de lattenbodem uni 22 en passen zich precies aan aan elk type lichaamsbouw en elk lichaamsgewicht. 

De matras heeft zeven comfortzones, wat betekent dat de matras kern is opgebouwd uit zeven ergonomische zones voor een precieze aanpassing aan het lichaam. 

  1. Middelelastische hoofd- en voetzone 
  2. Zachte schouder- en onderbeenzone 
  3. Licht ondersteunende lende-/bovenbeenzone 
  4. Sterk ondersteunende middenzone 

Goede vochtregulatie bevordert slaap kwaliteit

Het ingebouwde ventilatiesysteem bestaat uit verschillende horizontale en verticale ventilatiekanalen in de matras. Deze zorgen voor een optimale warmte- en vochtregulering. De matraskern is gemaakt van natuurlatex: Latex is duurzaam en milieuvriendelijk. Het overtuigt door onovertroffen puntelasticiteit en een intelligent ventilatiesysteem. Keuze uit hardheidsgraden: soepel of stevig Totale matrasdikte: ca. 24 cm

Beschermende matrashoes 

Om uw bed te beschermen zijn er voor de Swissflex versa 24 matras verschillende varianten voor de hoes: 

  • Merino Natural 
  • Care & Clean 
  • SEP®-ZONE in de schouderzone (optioneel) 
  • Ritssluiting/Handgrepen 
  • Stiksels voor extra comfort
Deze matrashoes beschermt optimaal en zorgt voor een nog beter aanpassend vermogen en zo een perfect slaapcomfort.
matras Swissflex Versa 24 Slaapcomfor Stiksels

Zwitserse top Kwaliteit

De Versa 24 matras is een echt premium product van de hoogste kwaliteit. Dit is onlangs door de LGA (Landesgewerbeanstalt Bayern) in een uitgebreide testprocedure bevestigd. Ook zijn de matrassen gecertificeerd volgens de Öko-Test Standard 100 en CFK-vrij. 

Tezamen met een Swissflex lattenbodem is dit een top kwaliteit bed. Een heerlijke combinatie waar u nog uitgeruster wakker in wordt. 

Swissflex matras kopen? 

Deze matras en vele andere Swissflex matrassen kan u kopen bij Bedtime in Essen of Edegem regio Antwerpen. U kan deze matras testen en we staan u graag bij met vakkundig advies.


Gerelateerde modellen