Pocketveringsmatras Fylds' Gold

Super-de-luxe pocketveringsmatras van Belgische makelij

Gold is de tweede matras uit de Fylds' collectie. Deze heeft ten opzicht van Silver een extra laag pocketveren in de kern van de matras. Deze geven een nog luxueuzer comfort. Uiteraard beschikt de Gold matras ook over de natuurlijke Belgische materialen waar Fylds gekend voor staat. Belgische materialen, buitengewoon slaapcomfort en veel natuurlijke materialen. 

Matras met drie lagen puur comfort

Net als Fylds' Silver is de kern van Gold is opgebouwd uit drie lagen pocketveren. Ook bij de Gold hebben deze drie lagen een eigen functie:

  • in de basislaag zorgen de Fylds' High Touch pocketveren voor een comfortabel en evenwichtig fundament;
  • de middenlaag bevat een laag van zwarte wol van Zwartblesen Swifter schapen die functioneert als een natuurlijke drukverdeler tussen de onderste en bovenste laag pocketveren;
  • de bovenlaag is de ultieme comfortlaag en bevat wol van twee verschillende schapen (het Texelse schaap en Merinoschaap).

Super-de-luxe afgewerkte matras

Net als Fylds' Silver is Gold afgewerkt met verlichtingsroosters waardoor de matras ademt. Anders dan Fylds' Silver bevat Gold een beschermende laag vezelwatten

De Gold matras is gemakkelijk te dragen en dus ook om te draaien doordat er aan de matras modieuze handgrepen zijn gestikt. 

Eigen aan Fyld's collectie heeft Gold een tijk die gemaakt is van de beste Belgische damast. Verder is Gold ook afgezoomd met een fijne bies.

Probeer de pocketveringsmatras Fylds' Gold uit

Bezoek één van onze matrassenwinkels en ervaar de luxe zelf.


fylds matras gold

Gerelateerde modellen