Sleep & Dream matrassen

Kwaliteitsmatrassen op basis van natuurlijke latex

De Sleep & Dream matrassen verzekeren u van een hemelse slaapkwaliteit. Met de nadruk op kwaliteit en natuurlijke materialen draagt Sleap & Dream er zorg voor om u de beste matrassen te maken die u kan kopen.

Sleep & Dream matrassen zijn verkrijgbaar als "volkern" matras of als pocketveer matras (met natuurlatex afdekking).

Bezoek Bedtime en ontdek de matrassen van Sleep & Dream exclusief in onze matraswinkels.

natuurlatex

Natuurlatex matrassen 

De Sleep & Dream matrassen hebben als basismateriaal een zeer hoogwaardige natuurlatex. Het verschil met alle ander latex soorten is de veerkracht, elasticiteit en duurzaamheid. 

Wist u dat u geen latex-allergie kan krijgen van natuurlatex?

Enkele voordelen van natuurlatex:

  • elasticiteit (ondersteuning)
  • anti-bacterieel - anti-allergie/anti-huisstofmijt (hygiëne)
  • hoog ademend vermogen 
  • duurzaamheid

De latex waarvoor u een allergie kan ontwikkelen is de synthetische latex, met een Sleep & Dream matras slaapt u dus gegarandeerd goed.

Alle Sleep & Dream matrassen zijn verkrijgbaar met een hoes naar keuze. De natuurlijke hoes is gemaakt van katoen, bamboe en lyocell voor een goede vochtabsorptie. De hoes wordt gevuld met scheerwol, katoen, wildzijde, kasjmier, alpaca of bamboe. Allemaal om ervoor te zorgen dat uw transpiratievocht snel wordt afgevoerd en er een comfortabel klimaat in bed is. U kan ook kiezen voor een wasbare hoes vervaardigd uit polyester en lyocell en gevuld met Climawatt, deze hoes is op 60°C wasbaar. Uw Sleep&Dream matras kan ook worden gemaakt in een Ecocare uitvoering. De hoes is dan gemaakt met 100% ecologische producten. De stof van de matrashoes wordt gemaakt van 100% ecologische GOTS katoen en is doorgestikt op afdeklagen van GOTS katoen, Nieuw Zeelandse GOTS lamswol, kbt merinowol en GOTS zijde. Materialen die GOTS en kbt gecertificeerd zijn voldoen aan strenge eisen t.a.v. dier, mens en milieu. 

Alle hoezen in de Sleep&Dream collectie zijn behandeld met Purotex en Adaptive. Purotex bestaat uit microcapsules die natuurlijke probiotica bevatten. Probiotica zijn positieve bacteriën die de slaapomgeving zuiveren. Door lichaamswrijving openen de microcapsules en komen de probiotica vrij en vermenigvuldigen ze zich. Allergenen zoals de huisstofmijt worden door de aanwezigheid van probiotica gereduceerd. De werking van Purotex is minimaal 10 jaar. Adaptive is een behandeling die passief textiel verandert in een dynamisch textiel dat op temperatuurwisselingen reageert. Zodra uw lichaam het textiel opwarmt start de Adaptive behandeling die verdamping versnelt. Verdamping vermindert de vochtigheid en heeft een koelend effect. Matrassen die behandeld zijn met Adaptive houden je comfortabel koel, droog en verbeteren de kwaliteit van je slaap. De werking van Adaptive is minimaal 10 jaar. 

Eco en Organische Certificaten

De Sleep & Dream matrassen hebben de juiste certificaten om u te overtuigen van hun goede afkomst:

  • CERES: Certification No 20341 Registration No CERES-092 (non-wovens)
  • Oeko-Tex Standard 100: IW 00036 (gelatexeerd paardenhaar en cocos)
  • QUL: Zertifikat Nr: R 023/05 A für Rohmaterialien (gelatexeerd paardenhaar en cocos en napure natuurlatex 100%)
  • GOTS certificate: PRJ 807895/262316 (matrasstof: 100% organisch katoen)
voorstoffering matraskern: Oekotex certificaat Ceres logo GOTS: Global Organic Textile Standard Logo Certificaat Gelatexeerd paardenhaar en cocos natuurlatex certificaat

Sleep & Dream matras kopen in Antwerpen?

Bedtime biedt een ruime keuze aan Sleep & Dream matrassen in Antwerpen. U kan iedere Sleep & Dream matras testen of kopen in één van onze winkels in regio Antwerpen.