even geduld...

Bedtime Magazine

Een magazine van ons, voor jou. Met het Bedtime magazine proberen we jou tips te geven, truckjes te leren, en bovendien te inspireren om het allerbeste van jouw nachtrust te maken!

Een streepje kleur in de slaapkamer

Een streepje kleur in de slaapkamer

In bed moet je volledig tot rust kunnen komen. Kleuren hebben een invloed op hoe jij ’s morgens opstaat: uitgerust, fris en vrolijk of het omgekeerde. Dé verfkleur van het jaar is luchtig blauw. De ideale kleur voor de slaapkamer, want het heeft een kalmerend effect. We leggen je uit hoe je de kleur combineert in jouw slaapkamer.

Luchtig blauw

Designexperts trekken de rust van de natuur door naar de slaapkamer. Bright Skies (T0.10.70) is gekroond tot de kleur van het jaar 2022. Het is een zachtblauwe kleur die jouw interieur én humeur opfleuren. De kleur is gemakkelijk te combineren met vrolijke prints en neutrale materialen.

Vrolijke prints

Bedtextiel mag, in combinatie met het zachte blauw, gerust drukke prints bevatten. Breng de bloementuin of een prachtig schilderij in jouw huis met beddengoed van Essenza Home. De natuur is hun grootste inspiratiebron. Met hun expressieve home & living collecties ga je voor een stijlvol interieur met een unieke twist. Bovendien zijn de zachte stoffen om bij weg te dromen. Essenza Home wil je helemaal doen thuiskomen en laten relaxen, want dat verdien jij!

De rust van hout

Wie dichter bij de natuur wil leven en houdt van rust, haalt natuurlijke materialen in huis. De bedden van Loof zijn van duurzaam hout gemaakt. De tijdloze ontwerpen brengen een goede balans tussen comfort en esthetiek. De eenvoud siert elk ontwerp: geen franjes, maar logische, simplistische vormen. Duurzaamheid en kwaliteit dragen bij aan de esthetiek van de collectie.

Een streepje kleur in de slaapkamer

De do's & don'ts van slaapadviseur Annelies

"Kleur heeft een grote invloed op de rust die je in je slaapkamer ervaart. Je ochtendhumeur kan met een frisse tint serieus verholpen worden. Niemand wil toch opstaan als een grijze muis? Er zijn zoveel meer mogelijkheden.”

Voor de kleur van je slaapkamer ...

  • Do: ... Kies je voor een patroon in het bedden-goed en een accentkleur aan de bedwand. De overige elementen houd je neutraal.
  • Don’t: ... Geef je elk van de muren een andere kleur of behangmotief en kies je voor meubels van verschillend materiaal.