Sleep&Dream boxpring Sedna

De Sleep&Dream Sedna boxspring heeft een 8-slags pocketveringinterieur met 300 veren per m2, voorzien van een schoudercomfortzone. De pocketvering die op spanning is geplaatst, geeft een hele directe en stabiele ondersteuning. De vering is afgedekt met natuurlatex.

Garantie voor volmaakt slaapcomfort

Een boxspring die z'n gelijke kant niet kent. Dat is de Sedna uit de Sleep & Dream-collectie. Door de unieke actieve 8-slags pocketvering, met pockets die door de speciale constructie bijna geheel onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen, biedt de Sedna maximale ondersteuning aan werkelijk elk afzonderlijk punt van het lichaam. Een garantie voor volmaakt slaapcomfort. Tevens is de boxspring voorzien van een schoudercomfortzone. Oftewel: topcomfort op maat. Daarnaast zorgen de jute ventilatielaag en de natuurlatex afdekking voor een optimale ventilatie en een perfecte vochtafvoer. De Sedna is het tastbare resultaat van de jarenlange ervaring waarover de slaapvoorlichters op dit gebied beschikken.


boxspring Sedna hoog

1 boxspring, vele designs

De Sedna is een boxspring die kan gecombineerd worden met een enorme collectie hoofdborden, stofferingen en pootjes. Alle opties zijn steeds als maatwerk mogelijk. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om uw slaapcomfort, de Sedna boxspring past zich compleet aan u aan. Het ergonomische aanpassingsvermogen is even groot als de stylingmogelijkheden.

Kom eens proefliggen en profiteer van ons advies.


Ontdek onze boxsprings acties


Gerelateerde modellen