Fylds' Boxspring

Het Belgisch bed

Combineer uw ideale boxspring met de uitgebreide mogelijkheden van Fyld's. Eender op welke manier u uw ideale boxspringbed samenstelt, u bent steeds verzekerd van een luxe slaap in deze luxe boxspring van Belgische makelij.

Bezoek Bedtime en ontdek de volledige Fyld's boxspringcollectie!


Fylds belgisch boxspring

Fylds' boxspring zelf samenstellen

Wist u dat een Fylds' boxspring kopen helemaal niet moeilijk is? Door de uitgedachte collectie heeft elke slaper een boxspringbed voor zijn wensen. Ook voor ieders stijl is er wel een hoofdbord of stoffering mogelijk.

Boxspring hoogtes

De boxspring kiezen bij Fylds' is een kwestie van smaak. Gaat u voor een zwevend effect of wenst u een elegante boxspring met sierlijke poot? Afhankelijk van uw voor keur heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor de High Base (hoogte 36,5 cm) of Medium Base (hoogte 40cm).

Elektrische boxspring

De Fylds' boxsprings zijn verkrijgbaar in vlakke of elektrische uitvoering. De 2 motorige elektrische boxspring is de standaard uitvoering. Wanneer u voor de Fylds' boxspring kiest met 3 motoren heeft u ook een extra neksteun of voeteneinde (vrij te kiezen).
Standaard inbegrepen zijn de traploze verstelling en een draadloze RF-handbediening. Bij het 3 motorige boxspringbed zit ook standaard een luxueuze LCD-bediening, bodemverlichting, alarmklok en synchronisatie. Voor wie dan echt the top of the bill wil, bestaat er dan ook nog de 4 motorige versie.

Fylds' boxspringmatrassen

De Fylds matrassencollectie bestaat uit 5 matrassen met elks hun eigen karakteristieke eigenschappen.

Hoofdeindes Fylds' boxsprings

De Fyld's boxspringcollectie bestaat uit 8 hoofdeindes die naar keuze kunnen bekleed worden met prachtige stoffen.

Fylds' boxspring potensets

De High Base boxsprings hebben een wieltje en lijken wel te zweven (4 wieltjes per lighelft). De Medium Base boxsprings hebben een pootje van 10cm en geven de boxspring een meer elegante uitstraling.

Fylds' boxspring bekledingsstoffen

U kiest uit de luxueuze stoffen van de Fylds' collectie om uw boxspring in stijl te bekleden.


Ontdek onze boxsprings acties


Gerelateerde modellen