ETHNICRAFT BEDDEN

EMORATIONAL WOODEN FURNITURE

Emorational®… een combinatie van 'emotional' en 'rational'. Massief houten bedden en meubelen in een hedendaags en tijdloos design, waar functionaliteit, eenvoud en kwaliteit de kernwoorden zijn. U ontdekt de Ethnicraft bedden collectie bij Bedtime.

Houten bedden met een hart en karakter

Teak- en eikenhout uit FSC plantages waarbij voor elke gekapte boom een nieuwe wordt geplant. De duurzame gedachte is onlosmakelijk verbonden met Ethnicraft's missie. Met de houten bedden van Ethnicraft werk je aan een beter milieu terwijl je slaapt!

Elke houtsoort heeft zijn eigen karakter, u kiest de houtsoort die het best samengaat met de sfeer van uw slaapkamer.  De houten bedden zijn onderverdeeld in 2 categoriëen: teak bedden en eiken bedden. Er zijn verschillende collecties om alle liefhebbers van echt mooie houten designbedden een bed te laten vinden dat past bij hun smaak.

Eiken bedden

De eiken bedden van Ethnicraft zijn een lust voor het oog, het design is simpel en zorgt voor een kwalitatief bed. De lijnen zijn puur en het massief eiken geeft uw bed een prachtige natuurlijke uitstraling die u jarenlang genot zal schenken.

Teak bedden 

De teak bedden van Ethnicraft zijn een lust voor het oog, de tekening van het teakhout geeft de teak bedden een aparte uitstraling. De warme kleuren van deze teak bedden zorgen voor een prachtige sfeer in de slaapkamer.

Ethnicraft slaapkamers

Ethnicraft biedt volledige slaapkamercollecties (nachtkastjes, commodes en slaapkamerkasten...) deze vindt u ook in de toonzalen naast de houten bedden.

Onze Ethnicraft beddenwinkel

Bezoek bedtime en ontdek de wondermooie Ethnicraft bedden.