Diensten van Bedtime

Bedtime is een full-service bedrijf en heeft als doel voor elke klant het 'bed van uw dromen' te vinden. Ontdek hier meer over wat Bedtime zo speciaal maakt in de slaapcomfort-sector.

KEUZE

Bedtime biedt u de grootste keuze hoogwaardige slaapsystemen in de Benelux. Kies uit de vele collecties bedden, boxsprings, matrassen, bedbodemskasten en bedlinnen. Indien gewenst past u het bed van uw dromen aan waar mogelijk binnen de collectie. Maatwerk is altijd mogelijk waar gewenst.

MERKEN

Naast een eigen hoogwaardige collectie bieden wij een uitgebreide collectie van een aantal internationale slaapcomfort-topmerken: Swissflex, Vi-spring, Beka, Auping, Hülsta, Wonderland, Fylds', Ethnicraft, Slabbinck Home Creations, Brinkhaus,...

ADVIES

Persoonlijk, professioneel en onafhankelijk advies inzake slaapcomfort en hulp bij de inrichting van uw slaapkamer door onze interieurarchitecten.

SLAAPCOMFORT-TEVREDENHEIDSGARANTIE 

Binnen de Sleep & Dream collectie garanderen wij u het gewenste comfort door een unieke tevredenheidsgarantie. Lees meer.

MAATWERK

Bedtime levert maatwerk bedden, boxsprings, matrassen, bedbodems en bedtextiel. Voor de meeste producten werkt Bedtime reeds jarenlang samen met betrouwbare partners voor al uw maatwerk. Daarnaast heeft Bedtime met Interieur Van Gool een eigen schrijnwerkerij-meubelmakerij voor de productie van kasten op maat. 

EEN WOORD IS EEN WOORD

Voor de levering van uw bestelling maken we met u tijdig goede afspraken.

LEVERINGS- EN MONTAGEDIENST

Onze eigen vakmensen zorgen voor een onberispelijke levering en montage. De leverings- en montagekosten zijn steeds inbegrepen vanaf een aankoopbedrag van € 1.000 en bij levering binnen een straal van 50km rond één van onze toonzalen. (Tot het 1e verdiep en indien de trap voldoende ruim is, anders wordt een meubellift in rekening gebracht.)

UW OUDE SPULLEN 

Desgewenst nemen wij uw oude matras of slaapkamer mee en wij zorgen voor de recyclage. 

BEDTIME EN HET MILIEU

Bedtime draagt zorg voor het milieu, want een goede slaap kan enkel bewerkstelligd worden in een gezonde omgeving. Het milieu is uw en onze zorg. Ontdek in onze collecties een groot aantal milieu vriendelijke producten.

  • Alle oude matrassen worden gerecycleerd door een gespecialiseerd bedrijf: www.retourmatras.nl
  • Wij bieden verschillende meubelcollecties met FSC label aan: www.fsc.be
  • Al ons bedlinnen heeft het öko-tex certificaat: www.oeko-tex.com  
  • Wij bieden ook Cradle-to-Cradle producten: www.c2cplatform.be
  • Alle Hülsta producten dragen het Blaue engel certificaat: www.uba.de
FSC Logo Oeko Tex Logo Retour Matras logo Cradle to cradle logo Blaue Engel logo

Garanties & Waarborgen

Wettelijke garantie van 2 jaar, afbouwend, 3 jaar Bedtime garantie en uitzonderlijke productgaranties per merk van 5, 10 of 25 jaar tot zelfs levenslang.

Meubelwaarborg

Bedtime is lid van de NAtionale VEreniging van MEubelhandelaars (NAVEM), op onze contracten gelden de voorwaarden die deze sector organisatie opstelde in samenspraak met Test Aankoop. Natuurlijk zijn wij ook lid van de slaapraad

Wist u dat Bedtime mee aan de basis ligt van de Belgische vereniging van meubelhandelaars? 

Bij Bedtime bent u dus goed geholpen!

De slaapraad logo Meubel waarborg logo NAVEM logo Test Aankoop logo