even geduld...

Acties & Promoties

Ontdek hier al onze tijdelijke aanbiedingen en merkpromoties op matrassen, bedden, boxsprings, kleerkasten en complete slaapkamers.

Solden bij Bedtime in januari

Korting op toonzaalmodellen

Het hele jaar door kan je een ruime keuze aan toonzaalmodellen in onze showrooms vinden. Tijdens de solden zijn ze extra scherp geprijsd. Je vindt ze op de toonzaalmodellen pagina. Bezoek een Bedtime-winkel in jouw buurt voor alle modellen te zien en om te komen proefliggen. 

Bedkader Fusion Toonzaalmodel
Bedkader Frame Toonzaalmodel
Boxspring Wonderland Toonzaalmodel

Kortingen op jouw favoriete merken

Tijdens de solden worden er bedden, boxsprings, matrassen, kasten en bedlinnen verkocht aan soldenprijzen. Ook jouw favoriete merk doet mee aan de solden. 

Er zijn onder andere promoties op Auping, Wonderland, Swissflex, Fylds', etc. Vraag in de winkels naar de aanbiedingen en promoties.

Profiteer mee

Van zaterdag 4 januari tot en met donderdag 30 januari kan je hiervan mee genieten. Vraag naar de voorwaarden in verband met garanties en levering! Ontdek de solden in de winkels.

solden bij bedtime

Andere acties

Opruiming Fylds' toonzaalmodellen

Wij maken plaats voor de nieuwe collectie van Fylds', daarom zijn alle toonzaalmodellen van Fylds' nu te koop aan zachte prijzen.

Meer info

Beka boxspring actie: choose&snooze

Met Choose&Snooze stel je zelf jouw ideale bed samen. Je kiest uit de beste boxspringcombinaties, matrassen en mogelijke afwerkingen. Zo maken we samen van jouw slaapkamer … de beste plek ter wereld.

Meer info

Heerlijk slapen kan al vanaf 1.598 euro

Gratis levering, gratis montage, gratis advies én 400 euro korting. Ontdek nu de Venetië boxspring actie.

Meer info

Jubilee actie: Boxspring nu 2.999 euro

Profiteer van onze boxspring promotie Jubilee en slaap als een engeltje!

Meer info