Wintersale op de duurzaamste Auping producten

wintersale-auping-2018-2019

Zeker in de winter heb je alle baat bij een warme slaapkamer. Auping heeft in haar assortiment een aantal producten die je extra warm houden. Daarnaast zijn de meest duurzame producten nu extra zacht geprijsd. Zo kan jij gerust op je twee oren slapen.

De extra zachte prijzen gelden voor de volgende modellen, voor de exacte prijs kan je in de winkels terecht:

Auping Essential bed

De Auping Essential is een echt duurzaam ontwerp, gemaakt van eerlijke materialen. De spiraalbodem is gemaakt van 100% recycleerbaar staal, het hoofdbord is gemaakt van FSC- en PEFC hout en het aluminium dat gebruikt wordt voor de poten is al voor 98% gerecycleerd.

Auping Auronde bed

De Auronde is echt een designklassieker. De Auronde wordt gemaakt van oersterk beukenhout en gaat daarom heel lang mee. Het ontwerp bestaat dit jaar maar liefst 45 jaar en is daarom in een nieuw kleurenpalet en afwerking verkrijgbaar.

Auping Vivo matrassen

Topmodel Vivo, verrijkt met alle opties, is dé keus voor wie de allerhoogste eisen stelt aan het slaapcomfort. Je slaapt nu nog lekkerder op dit matras die niet alleen goed is voor jou, maar ook voor het milieu. De Vivo matras is uitgerust met een natuurlijke comfortlaag, zonder kunstmatige toevoegingen, op duurzame wijze geproduceerd.

Auping Maestro matrassen

Maestro verenigt meesterlijk ligcomfort met optimale ondersteuning. Slaap nu nog lekkerder op dit matras die niet alleen goed is voor jou, maar ook voor het milieu. De Maestro matras is uitgerust met een natuurlijke comfortlaag, zonder kunstmatige toevoegingen, op duurzame wijze geproduceerd.

Kom langs voor professioneel slaapadvies, wij helpen je met het uitkiezen van een bed of matras dat echt bij je past! 


Meer acties en promoties